Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Erős Katinka titkos története következik. 

– Erős Katinka –

1. Hogyan és hány év után kérte meg Norbi a kezed?

Erős Katinka: Három éve voltunk együtt, amikor megkérte a kezem. Szlovéniában nyaraltunk és aznap ugyanúgy sikeresen eltévedtünk, mint a korábbi napokon. Imádunk túrázni, de a hiányosan kitáblázott túraútvonalak folyton kifogtak rajtunk, ami miatt Norbinak elég nehéz volt megtalálnia a tökéletes pillanatot. Végül egy csodás szurdokot választott, amire bár nehezen, de rátaláltunk: mesés erdei környezet, csörgedező vízzel és kivételesen az eső sem esett, mint az előző napokban. Mielőtt bárki azt hinné, hogy meseszerű volt: a folytatásban egy nem túl kellemes bírság várt minket kifelé menet az autón.

2. Miért tartjátok fontosnak azt, hogy összeházasodjatok?

Szinte kivételes helyzetben vagyunk, hogy mindkettőnk szülei boldog házasságban élnek, így számunkra ez a jó példa. Ahhoz, hogy családot alapítsunk, kell ez a kötelék, ez nem kérdés. A nagy része még így is formalitás, de ez akkor is valami új kezdete, ahonnan már nem fogunk visszalépni.

3. Jövőre lesz az esküvőtök.Mit tartasz a legnehezebb feladatnak az esküvő szervezésében?

Azon túl, hogy ezernyi részletet kell összefésülni úgy, hogy egy átlagembernek nincs benne tapasztalata, az egyik legnagyobb kihívás, hogy valóban különleges legyen. Több olyan ötletünk is volt, amiről úgy gondoltuk, hogy ez valóban unikum és annyira mi vagyunk (lásd erdei esküvő street food kocsival), míg szembe nem jött ugyanaz a koncepció pepitában. Fontos számunkra, hogy ez a nap minket jellemezzen: a szalvétától kezdve a teljes színvilágig, távolról felismerhető legyen, hogy ez a mi kezünk nyoma, ha már ennyi munkát beleteszünk.

 

4. Mi az, amit kihagynál az esküvőből, ha lehetne és miért?

Egyértelműen a bulit. Ebben hamar meg is egyeztünk: a meghitt, kis esküvőnk tökéletes befejezése egy ismerkedős, beszélgetős eszem-iszom. A költségnek egy látható része lefaragható azzal, ha kihagyjuk azt, amire alapból sem vágyunk igazán. Igaz, több részletet átalakítottunk a hagyományos menetrendekhez képest, de ahogy már említettem, számunkra fontos szempont volt, hogy mi is benne legyünk. Persze mindezt úgy, hogy mások is jól érezzék magukat a mi kis világunkban.

5. Ha álomnászút, akkor…?

Mi a kicsit hűvös, de annál romantikusabb Skóciát tűztük ki célul. Tökéletes terep az aktív pihenésnek, a tengerpartos verzióban hamar elunnánk magunkat. A bulin megspórolt pénzt inkább ilyen élményekre váltanánk.

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!