Lehet egy gyerekkori szerelem tartós? Kata titkos története alapján egyértelműen igen. Ha nem hiszitek, olvassátok el válaszait, amelyeket 5 kérdésünkre adott. 

  1. Hogyan ismerkedtetek meg a férjeddel?

Ismeretségünk egészen az általános iskoláig nyúlik vissza, tehát elmondhatjuk, hogy gyerekkori szerelem a miénk. Amikor én hatodikos voltam, akkor láttam meg őt először az iskolai farsangon (2001-ben), Ő volt a bálkirály. Akkor nem gondoltam volna, hogy 15 év elteltével az a fiú az én férjem lesz, akit akkor még kislányként csodálattal néztem és megszólítani sem mertem. Ő végzős nyolcadikos volt, én pedig csak egy akkor az iskolába érkezett hatodikos.

Ezután útjaink egy rövid időre elváltak egymástól, legközelebb 2005-ben találkoztunk, amikor egy szórakozóhelyen az egész éjszakát átbeszélgettük. Az az éjszaka megváltoztatta az egész életemet, hiszen az eltelt 12 évben annyi közös élményben volt részünk, ami másnak egy életen át jut. 

Leírhatatlanul hálás vagyok a sorsnak és nem tudom eléggé megköszönni, hogy ilyen fiatalon találkozhattam életem szerelmével.

A lánykérést részemről hosszú várakozás előzte meg, hiszen melyik lány ne szeretné, ha eljegyeznék. Minden karácsony, születésnap és évforduló alkalmával azt vártam, hogy mikor hangzik el az a bizonyos „Hozzám jössz feleségül?” kérdés. Aztán 2012 nyarán, Görögországi nyaralásunk során „megtört a jég” és egy gyönyörű nyári estén letérdelt előttem – miután visszaszaladt a gyűrűért a szállásra, mert ottfelejtette – és nekem szegezte a kérdést, amire természetesen igent mondtam és 2016. augusztus 8-án összeházasodtunk.

  1. Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Tökéletes, romantikus, ötletes, emlékezetes, jól szervezett.

  1. Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?

A legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor a férjem a fotózás előtt „először” meglátott engem. Életem egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor megfordult és meglátott a csodálatos Daalarna ruhámban, amiről hosszú évek óta álmodoztam. Soha nem éreztem még magam olyan szépnek, mint azon a napon. Amikor megfordult a férjem és megláttam, hogy könnybe lábad a szeme, akkor éreztem igazán, hogy jó döntést hoztam, amikor Daalarna ruhát választottam.

Közhely, de tényleg igaz, hogy minden lány az esküvője napján érzi magát a legszebbnek és ez nálam fokozottan igaz volt.

  1. Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

Leginkább az időjárás miatt izgultam a nagy nap előtt, mert annyira szeszélyes volt a 2016-os nyár, hogy nem lehetett tudni mi vár ránk. Sajnos olyan zivatar zúdult ránk a kreatív fotózás elején, amilyet még azelőtt sohasem láttunk és kitartott egészen a szertartás végéig.

  1. Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Hazugság lenne azt mondani, hogy nem változtatnék semmin, annak ellenére, hogy tényleg minden úgy volt jó, ahogy, de ha lehetne, az időjáráson változtatnék. Bár hiszem – és mindig ezt vallom –, hogy minden okkal történik és ahogy Írisz, a mi drága fotósunk is írta „Egyszerűen vannak dolgok, amiknek úgy kell lenniük ahogy, és kész. A tanulság az belőle, hogy abból kell kihozni mosolyogva a legjobbat, amit az élet eléd dob. Ha mosolyogva állsz hozzá, lehet, hogy valami sokkal jobbat kapsz, mint, amire vágytál.”. Ez az én titkos történetem. 🙂

Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!