Az alábbiakban a Secret Stories és a Daalarna “Az én titkos történetem” játékának egyik nyertes pályázatát olvashatjátok. Íme a boldog alkalmiruha-tulajdonos, Dajka Orsolya válaszai az 5 kérdésre, köztük arra, hogyan képzeli el a nagy Ő-t.

,nagy Ő, igazi,szerelem,love story,esküvő,eljegyzés,lánykérés,

“Nem hittem a nagy Ő-ben, amíg be nem toppant az életembe”

Melyik volt életed eddigi legjobb lagzija, ahova meghívtak és miért? 

Életem legjobb lagziján még nem jártam, bár sok szép esküvőn vettem már részt, mivel a legtöbb barátnőm már férjhez ment. Mindig is a sajátomat gondoltam a legemlékezetesebb esküvőnek, de talán olyan már nem lesz, mint amilyen lehetett volna. Két apát már elveszettem és kétségbeejt a gondolat, hogy kitől kéri majd el a párom a kezem vagy hogy ki kísér oltár elé. A vér szerinti apámat még kislánykoromban elveszítettem. Mindig apás voltam, míg élt, rajongtam érte, majd halála után kiábrándultam belőle, csalódtam benne férfiként. Pár év múlva édesanyám találkozott a hajdani nevelőapámmal. A húgommal lázadtunk ellene, de aztán elfogadtuk, talán mert éreztük, hogy anyánk döntése biztonságos, így újra kaptam egy apát, aki jóságával és határtalan szeretetével visszaadta a hitem a férfiakban. Ajándékba hátrahagyta nekünk az öcsémet, talán ő majd megment, hogy az oltár felé ne egyedül ballagjak.

Hogyan képzeled el a nagy Ő-t, milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen?

Azt mondják, minden kislány álmodozik az esküvőjéről, a hercegről fehér lovon, ám én sosem gondoltam rá. Mindig szerettem az esküvőket, de magamat nem láttam araként egészen addig, míg nem ismertem meg a jelenlegi páromat. Addig a nagy Ő-ben sem hittem, míg be nem toppant az életembe. Épp egy hosszú kapcsolatomnak lett vége, aztán próbálkoztam másokkal, de csalódtam és végül feladtam. Ekkor jött Ő egy névnapi köszöntéssel, amit hűvös udvariassággal megköszöntem. Majd ő játszi könnyedséggel válaszolt is érdeklődve a hogylétem felől. Meglepődtem, hisz gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de sosem beszélgettünk, bár a családjaink sokat voltak egy baráti társaságban. Tehát a szerelmünk innen indult, majd rekord gyorsasággal szárnyalni kezdett. Szinte szimbiózisban kezdtünk élni, Valentin-napra lakáskulcsot kaptam, közös utazásról álmodoztunk, szóba hozta a közös jövőt…Már-már ijesztő volt a ragaszkodása, de nem volt mit vesztenem, hisz ha akkor nem adok neki esélyt, ma nem lennék vele ilyen boldog. A szerelmünk mindenkiből örömöt váltott ki, hetekig-hónapokig gratuláltak, hogy álomszép pár vagyunk, amit mi őszintén így is éreztünk.

Klasszikus igazi férfi-nő kapcsolat bontakozott ki köztünk. A tenyerén hord úgy, mint eddig soha senki.

Milyen lenne az álomesküvő számodra & melyik a legszebb dal szerinted a szerelemről?

Az álomesküvő számomra egyszerű. Szeretném, ha a családunk és pár barátunk előtt egy szép természetközeli helyen egybekelhetnénk, közben halkan szól a Savage Garden – Truly Madly Deeply. Az a nap a kettőnké lenne csak és számára én lennék a világ legszebb nője. Semmire sem vágyom jobban, mint hogy valakinek én legyek a legfontosabb az életében. A legnagyobb titkom senki sem tudja, így hát bátran megosztom most mindenkivel:

Mindennél jobban vágyom arra, hogy egyszer megkérjék a kezem, ezért nem hordok gyűrűt. Azt a gyűrűt szeretném majd hordani, amit szerelemből szántak nekem. Tudom, ha egyszer eljön az a pillanat, az a lehető legszebb lesz számomra, hisz Ő majd beleteszi szívét-lelkét, hogy egyszer s mindenkorra levegyen a lábamról.

Ha álomnászút, akkor…?

Az álomnászutunk egy kaland lenne, körbeutaznánk Európát, minden eddig kinézett pontjára ellátogatnánk.

,nagy Ő, igazi,szerelem,love story,esküvő,eljegyzés,lánykérés,

Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Olvass még több titkos történetet ide kattinva!