Évek óta nagyon jó együttműködés fűzi össze a Daalarnát az igényességéről és eleganciájáról ismert HOLDVÖLGY bormárkával. Több közös divatfotózás és rendezvény után most a Tokaji Borvidék szívében, Mádon működő borászat fiatalos, dinamikus HOLD AND HOLLO borkollekcióját ajánljuk a Secret Stories olvasóinak figyelmébe. 

Ruhák: Daalarna

A bor, mint esküvői dekoráció

Gondoltad volna, hogy néhány üveg bor akár remek esküvői dekoráció is lehet jégvödörbe hűtve? A mádi HOLDVÖLGY borászat élénk színekben pompázó, szilikoncímkés HOLD AND HOLLO borsorozata mágnesként vonzza majd a tekinteteket: ezek mellé a palackok mellé szinte már nem is hiányzik más díszítés, önmagukban is annyira látványosak, hogy teljesen egyedivé varázsolják az italpultot az esküvői állófogadás vagy vacsora helyszínén.

A zöld, pink és narancs színekbe öltöztetett HOLD AND HOLLO borok garantáltan az ünnepi koccintások feltűnő és vidám, modern és stílusos kiegészítői lesznek – legyen szó akár szabadtéri, vintage stílusú esküvőről, akár egy nagyvárosi környezetben rendezett, modern partiról. Érdekesség, hogy a DRY borok címkéjének tónusa 2017 globális divatszínére, a lombzöldre emlékeztet, míg a SWEET bor címkéjének pinkje közel áll a Daalarna menyasszonyi ruháin, kiegészítőin is gyakran megjelenő magenta árnyalathoz.

Természetesen ez az egyedi külső azt is tévedhetetlenül jelzi, hogy a HOLD AND HOLLO palackokból nem mindennapi fehérbor kerül a poharunkba. A sokoldalú, mégis rendkívül könnyen iható DRY és SWEET – vagyis a száraz és az édes változatok – mellett a hihetetlenül népszerű, kellemesen buborékos, félszáraz UPPP gyöngyözőbor is garantáltan az este legkedveltebb italai között lesznek. Kitűnő választás, ha ezekkel a borokkal fogadjuk a vacsorára érkező vendégeket – akik örömmel térnek majd vissza, hogy kérjenek még egy pohárral a jégbe hűtött, ellenállhatatlanul hűsítő HOLD AND HOLLO welcome drinkekből!

Ruhák: Daalarna

HOLD AND HOLLO DRY: száraz fehérbor 2017 trendszínébe öltöztetve

Az idei év színéről, a lombzöldről (olvass róla bővebben ide kattintva – a szerk.) azt mondják: ez a friss és üde színárnyalat az új kezdeteket jelképezi. Már csak ezért is tökéletes választás esküvői fogadóitalnak ez a megjelenését és ízvilágát tekintve is izgalmas száraz házasítás. Gyümölcsös illatában lime és érett körte dominál, melyet üde kamilla- és bodzavirág egészít ki. Körtés-citrusos, sós ízjegyeivel egres és zöldalma lép harmóniába, melyhez izgalmas és feszes savak párosulnak. Lendületét hosszan megőrzi, utóízében is játékos és provokatív marad. Egy dinamikus borújdonság Tokajból: HOLD AND HOLLO DRY 2015.

Ruha: Daalarna

HOLD AND HOLLO SWEET: prémium tokaji édes bor pink ruhában

A kiváló minőségű édes borok titka az egyensúly: ez az, ami garantálja, hogy az édes bort ne túl édesnek, hanem ellenállhatatlanul ízgazdagnak, illatosnak, gyümölcsösnek, vagy éppen kifinomultan fűszeresnek érezzük. A látványos magenta címkével palackozott HOLD AND HOLLO SWEET szép egyensúlyával tökéletesen reprezentálja a jól fogyasztható, prémium tokaji édes bor fogalmát, így önállóan és különleges étel-bor házasságokban is kiemelkedő élményt biztosít. Illatában az őszibarackos és narancsos jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában. Borszerelem első látásra: HOLD AND HOLLO SWEET 2008.

Ruhák: Daalarna

HOLD AND HOLLO UPPP: narancsban pompázó pezsgés

Tavaly készült először, mindössze 9 nap alatt elkapkodták ezt a limitált kiadású, egyedi stílusú, abszolút ellenállhatatlan félszáraz gyöngyözőbort. Készítői idén is hasonló sikerre számítanak, hiszen az új UPPP még elődjénél is különlegesebb, mivel nemcsak zéta, hanem dűlőszelektált hárslevelű szőlő is került bele. Az UPPP mindenkit levesz a lábáról: rendkívüli illatában zöldalma, fehérszirmú virágok – pl. hársfavirág – és őszibarack érezhető. Egyedülálló ízében egzotikus lime és ananász is felfedezhető. A lehengerlő sav-cukor egyensúly intenzívvé; az apró és bizsergető buborékok pedig könnyeddé varázsolják minden egyes kellemesen, hosszan elnyúló kortyát! A nyár legtrendibb buborékos itala: HOLD AND HOLLO UPPP 2016.

Ruha: Daalarna

Életed nagy napján ajándékozz élményt vendégeidnek – köszönőajándék tipp a HOLDVÖLGY-től

Nem csupán a meghívott családtagok, barátok számára okozhat fejtörést a megfelelő, elegáns és értékálló nászajándék kiválasztása: gyakran az ifjú pár számára is fejtörést okoz, mivel fejezhetnék ki köszönetüket az esküvőjükön részt vevő vendégeknek a részvételért és a nászajándékokért.

Az esküvő kétségtelenül életünk egyik legfontosabb pillanata és egyik legemlékezetesebb élménye – jó ötlet lehet tehát, ha az élményt élménnyel köszönjük meg. Egy exkluzív borkóstoló sétával egybekötött pincelátogatás a HOLDVÖLGY mádi birtokán igazán felejthetetlen élményt nyújt, így az erre a programra szóló, páros belépőjegyre váltható ajándékkupon remek köszönőajándék lehet az ifjú pártól a vendégeknek.

A HOLDVÖLGY történelmi pincelabirintusa az elmúlt két évben kétszer is elnyerte a Vince Awards „Legjobb pincelátogatás”-díját. Mád legkiterjedtebb, csaknem 2 km hosszú, három szintes pincerendszerében térképpel a kézben, kalandos, föld alatti kincskereső séta során kereshetjük és kóstolhatjuk meg a HOLDVÖLGY legszebb száraz és édes tokaji borkülönlegességeit, köztük rangos nemzetközi és hazai borversenyek aranyérmes tételeit, amelyek itthon és külföldön tucatnyi Michelin-csillagos étterem borlapján szerepelnek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNDÉKKUPON-MEGRENDELÉS EZEN A LINKEN.

Ne maradj le egyetlen cikkünkről sem! Lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is!