Lionel Messi június utolsó napján 250 barát és rokon jelenlétében feleségül vette szerelmét, két közös gyermekük édesanyját, Antonella Roccuzzót. Íme Messi esküvője és a nagy nap részletei.

Ilyen volt Messi esküvője

Az argentin labdarúgó, Lionel Messi esküvője óriási médiaérdeklődés mellett zajlott le június 30-án az argentinai Rosarióban, Messi szülővárosában. Magát a szertartást és az azt követő partit egy luxushotelben, a Hotel Pullmanban rendezték meg, ahol több száz rendőr vigyázott a násznépre.

A meghívottak között volt Fabregas, Xavi és Puyol, a jelenlegi csapatból Neymar, Suarez és Mascherano. Piqué Shakirával érkezett.

Antonella 29 éves és Messi egyik gyerekkori barátjának unokatestvére. Tizenhárom éves koruk óta ismerik egymást, 2009 óta alkotnak egy párt. Két gyermekük is született már: Thiago és Mateo.

A sellő fazonú menyasszonyi ruhát az egyik leghíresebb spanyol esküvőtervező cég, a Rosa Clara készítette, akiknek évekkel ezelőtt egyébként a magyar modell, Palvin Barbara is dolgozott. Messi egy sötétszürke, egyedi tervezésű, háromrészes Armani öltönyt viselt a nagy napon. A két csemetét szintén az olasz divatház öltöztette.

 

Fotók: wwd.com, US Magazine/Getty

Még több sztáresküvő ide kattintva! Nézd meg itt Pippa Middleton esküvőjének képeit, ezen a linken Emmy Rossum New York-i nagy napját, itt pedig Jeccisa Chastain csodás menyegzőjét találod.