Meghan Markle esküvői ruhája (nézd meg ide kattintva) mellett természetesen Katalin hercegné és a többi vendég alkalmi ruháját is óriási érdeklődés övezi a május 19-ei királyi esküvői kapcsán. Az esküvőre olyan hírességek, mint Amal és George Clooney, Victoria és David Beckham, Oprah Winfrey, James Blunt, Carey Mulligan, Serena Williams is hivatalosak voltak. Vajon kik tervezték az ő ruhájukat és mennyire tartották be a dresszkódot? Íme a részletek és a fotók!

Katalin hercegné

Fotó: Jane Barlow/PA Wire

Katalin hercegné híres mindig stílusos, alaposan átgondolt outfitjeiről, ez most sem volt másképp. Vilmos herceg kedvese ezúttal is újrahasznosított, hiszen egyik kedvenc Alexander McQueen ruháját választotta Meghan és Harry esküvőjére, amelyet immáron harmadszor láthattunk rajta (először a kis Charlotte keresztelőjén, aztán pedig tavaly Belgiumban). A kiegészítők: Philip Treacy kalap és Jimmy Choo cipő. Bátor és példamutató döntés, gratulálunk hozzá!

 

Pippa Middleton

Katalin kishúga, akinek szinte pont egy évvel ezelőtti esküvőjét is hatalmas médiaérdeklődés övezte, első gyermekét várja és a The Fold márkától választott a királyi esküvőre egy virágmintás kreációt. 

Amal Clooney

Azt már tudjuk, hogy ahol Amal Clooney megjelenik, ott minden szem rászegeződik, legyen az a cannes-i vörös szőnyeg, a saját nagy napja vagy éppen egy királyi esküvő. A mindig stílusos ügyvédnő ezúttal sem bízta a véletlenre azt, hogy kitűnjön a vendégek közül: egy nagyon élénk sárga és kétségtelenül tökéletesen stílusos darabot tervezetett Stella McCartney-vel,amit egy Stephen Jones kalappal tökéletesített. 

Victoria Beckham

Victoria örök, ahogy a stílusa is. Természetesen saját maga tervezte meg a királyi esküvőre szánt letisztult, sötétkék outfitet. Mit szóltok hozzá? 

Lady Kitty Spencer

Diana hercegnő unokahúga már évek óta nagyon népszerű, igazi hírességnek számít a királyi családban. Modellként is sikeres, nemrég például a Dolce & Gabbana szemüvegkampányában szerepelt, így nem meglepő, hogy az olasz divatháztól választott ruhát Meghan és Harry nagy napjára is. 

Spencer grófné

A gyönyörű angol előkelőség Vilmos herceg nagybátyjának (Vilmos néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek az öccse) felesége. Spencer grófné stílusos és modern szettje kiragyogott a konzervatívabb ízlésű előkelőségek outfitjei közül. 

Carey Mulligan

A gyönyörű színésznő az Erdem divatház egyik virágmintás kreációját választotta az esküvőre. Romantikus, üde és nagyon friss választás. 

Serena Williams

A teniszbajnok tavaly ment férjhez, és az ott viselt egyik ruháját is a Versace divatház tervezte, így nem meglepő, hogy most is ők segítettek neki a királyi esküvőre. 

Sarah Rafferty

A fotók forrása: vogue.co.uk

Az amerikai színésznő Meghan jóbarátja, álomszép ruháját pedig a Lanvin tervezte.

 

 

Tudj meg mindent Harry és Meghan esküvőjéről ebben a cikkünkben vagy nézegess Daalarna alkalmi ruhákat itt