Ezúttal olvasónk, Sisi válaszolt 5 kérdésünkre az Igazival, a legszebb szerelmes dallal és az álomesküvővel kapcsolatban. 

1. Melyik volt életed eddigi legjobb lagzija, ahova meghívtak és miért?

Életem során kevés esküvőn vettem még részt, mert a családom nagy részétől távol élek, így ezekről az eseményekről sajnos megesik, hogy lemaradok, mivel ők Erdélyben, én pedig Budapesten tartózkodom. De az unokatestvérem lagziján szerencsére ott tudtam lenni és ezt is mondanám az eddigi legjobbnak. Ötvöződött benne a hagyomány és a modernitás is, hihetetlenül vicces és játékos volt és ezen felül csodaszép és hangulatos volt! Persze a legfontosabb, hogy végre ismét a családommal lehettem, akikkel évente 2-3-szor találkozom.

2. Hogyan képzeled el a nagy Ő-t, milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen?

A nagy Ő-t szerencsére már nem kell keresgélni, mert megtaláltam. A történetünk kezdete nem illik bele egy romantikus tündérmesébe, mert egy tipikus, zsúfolt tömegbuliban találkoztunk akkor még 18 éves fejjel, de valahogy azonnal éreztem, hogy ez a srác más, éreztem a kötődést és a bizalmat felé. Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata és egy életre tervezünk egymással. Idén március 15-én volt az 5 éves évfordulónk.

Ezek az ő legjobb tulajdonságai, amelyek számomra a legfontosabbak: őszinte, hűséges, legjobb barát, belátja, ha hibázik, alkalmazkodóképes, elfogad úgy, ahogy vagyok és támogató.

3. Milyen lenne az álomesküvő számodra?

Mindig álmodoztam egy csodaszép, hatalmas, terülj-terülj asztalkám esküvőről, de pár éve jöttem rá, hogy egyáltalán nem ez az, amire igazán vágyom. Eléggé introvertált személyiség vagyok és nem szeretek a középpontban lenni, így még az is megfordult a fejemben, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha elszöknénk egy távoli trópusi szigetre és ott mondanánk ki a boldogító igent.

Persze erre nem sok lehetőséget látok, hiszen a család nagy része nem nézné túl jó szemmel a dolgot. Így a terveimben a templomi esküvő kettesben vagy a legközelebbi rokonokkal történne, a lagzi része pedig hagyományosan, nagycsaláddal. A helyszín is kétséges, mert a családom nagy része Erdélyben lakik, a szerelmemé pedig Magyarországon.

Most úgy érzem, hogy szívesebben tartanám az esküvőm valahol a csodás erdélyi havasok alatt.

Stílusra letisztult, természetközeli díszletet képzelek el, sok-sok általam készített dekorációval, mivel élek-halok a DIY-ért! Saját magamat pedig egy csodaszép Dalaarna csipkeruhában, kevés tüllel, a fejemen virágkoszorúval vagy valamilyen ásványos fejdísszel.

4. Ha álomnászút, akkor…?

Ha álomnászút, akkor én a tipikus trópusi tengerpartra szavazok, ahol a láblógatás az egyetlen teendőnk! De mivel ezt is meg lehet unni hosszabb távon, ezért egy olyan célpontot képzelek el, ahol a tengerpart mellett van lehetőség jókat túrázni, kirándulni is és sok-sok aranyos és/vagy különleges állattal találkozunk.

5. A legszebb dal szerinted a szerelemről?

Nem kifejezetten szerelmes dal, de számunkra az egyik legkedvesebb a Safe and sound Taylor Swifttől! A másik pedig John Legend All of me-je, nagyon passzol hozzánk!

Tetszett Sisi története? Olvass még több titkos történetet ide kattintva! Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Kövess minket a Facebook oldalunkon is!