A Daalarna csapata a festői szépségű Réunion szigete után, ahol a két legutóbbi kampány (Sunset és Ocean) készült, ezúttal a mesebeli Izland felé vette az irányt, hogy elkészítsék a legújabb Daalarna kollekcióhoz tartozó fotósorozatot. Cikkünkben a backstage képeken keresztül sok kulisszatitkot osztunk meg veletek az izgalmas kalandokról. 

Miért éppen Izland?

Ha megnézitek az alábbi képeket, szerintünk nem is lesz kérdés, miért éppen Izland. 🙂 Csodálatos ország, mesebeli és változatos tájakkal, lenyűgöző természeti adottságokkal. Úgy gondoljuk, hogy Izland csodás tájai nagyon passzolnak a legújabb Daalarna kollekció hangulatához, ezért mi is izgatottan várjuk a végleges kampányfotókat.

Ezen a linken Simon Teodóra és Rokolya Zsolt esküvőfotósok izlandi fotóiból láthattok egy válogatást.

 

Milyen lesz a legújabb Daalarna kollekció?

  • Benes Anita teljesen új anyagokkal és formákkal dolgozott, ezért nagyon izgalmas új kollekcióra számíthattok.
  • Az új kollekcióban sok háromdimenziós virágdíszítés lesz, amely nemcsak a felső részen, de a szoknyán is megjelenik. 
  • A sziluettek ezúttal jobban eltávolodnak a testtől, még inkább szabadon hagyva azt: bő ujjak és szoknyák, nagyvonalú anyaghasználat jellemzi az esküvői ruhákat.
  • Olyan izgalmas megoldások, mint a különféle palástok, kapucnik vagy pelerinek is gazdagítják a legújabb kollekciót.

Kik készítik az új Daalarna kampányt?

Biztosan tudjátok, hogy Benes Anita nagyon szeret jól bevált csapattal dolgozni, ezért nem is volt kérdés számára, hogy az új kampány fotóit is Papp Éva és Schneider Zoltán fotósokkal szeretné elkészíttetni, ahogy az is egyértelmű volt, hogy a sminkért és a frizuráért most is Kiss Csilla felel. Alig várjuk a végeredményt!

És kik lesznek a modellek?

A legújabb Daalarna kampányban három gyönyörű modellt láthattok majd a fotókon. Nagy Berta neve biztosan ismerős azoknak, akik rendszeresen követik a Daalarnát a közösségi médiában és a Secret Stories-on, hiszen többször dolgoztunk már együtt az Attractive Models gyönyörű modelljével, legutóbb a Lovestory kollekció kampányfotóin, a Sunset lookbookjában vagy az idei Daalarna bemutatón találkozhattatok vele. Berta ráadásul a magyar mellett finn származású, ezért igazán otthonosan mozog a skandináv tájakon. Ebben az interjúnkban azt is elárulja, melyik a kedvenc helye ebben a térségben. 

A másik modellünk Tóth Sára, akit kicsi kora óta láthattok a Daalarna kampányaiban és a kifutón, hiszen Benes Anita lányaként már több mint egy évtizedre visszamenő “történelme” van a márkával.

Sárával ide kattintva egy részletes interjút is olvashattok, amelyben sokat mesélt nekünk jövőbeli terveiről. 

A harmadik lány igazi újonc a Daalarnánál: Dobár Zita még nagyon friss arc anyaügynökségénél, az Attractive Modelsnél, de különleges szépsége miatt máris nagy jövőt jósolnak neki a szakértők. Zitával az idei Daalarna show-n találkozhattatok először, de biztosak vagyunk abban, hogy nem utoljára. 🙂 

Fáznak-e a modellek?

Többen feltettétek nekünk ezt a kérdést a Facebookon, ezért úgy gondoltuk, hogy mindenképpen külön témát szentelünk neki. 🙂 Bár a képek alapján nagyon zordnak tűnik az időjárás, szerencsére ez a legmelegebb hónap Izlandon, nagyjából 13-15 fokos napi hőmérséklettel, tehát mínuszokról szó sincs. Egyedül a szél okoz némi hidegérzetet, de mivel előre kiválasztottuk a helyszíneket, ahol fotózni szeretnénk, kevés időt vesz igénybe maga a fotózás.

Sokkal több időbe telik eljutni a természeti látványosságokhoz, hiszen bár a térképen úgy tűnik, hogy Izland egy aprócska ország, a távolságok jelentősek. 

A modellekre pedig különösen vigyázunk, hiszen értelemszerűen ők nem tudnak sapkában és kabátban dolgozni.

Éppen ezért végig a felmelegített autókban tartjuk őket, ahonnan aztán néhány percre kiugranak, amikor Papp Évi és Schneider Zoltán elkészítik róluk a fotókat az előre kiválasztott helyszínen, majd ezek után ismét mennek melegedni az autóba. 

 

A skandináv tájakon való fotózkodás egyébként is egyre népszerűbb mostanában. A Secret Stories-on már több olyan Daalarna ruhás esküvőt is bemutattunk nektek, amelyek kreatív fotói ilyen csodás tájakon készültek. Ide kattintva egy izlandi, ezen a linken pedig egy svéd jéghotelben fotózott esküvőt találtok. 

Mikor láthatjátok a kampányképeket?

Hamarosan. 🙂 Szeptemberben már biztosan meg tudjuk mutatni nektek az új kollekciót. 

Mikor lehet felpróbálni a legújabb kollekciót?

A legújabb Daalarna kollekció a leendő menyasszonyok számára novembertől próbálható a budapesti showroomban. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért.

Ha kíváncsi vagy Benes Anita élő bejelentkezéseire az izlandi kampányfotózásról, itt visszanézheted őket. Ha pedig még több fotót szeretnél látni tőlünk, kövess minket az Instagram oldalunkon (@secretstoriesbydaalarna)