Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk a Secret Stories olvasóinak, októberben New Yorkban, a Bridal Weeken mutatkozott be a Daalarna 2018-as kollekciója, az OCEAN. Nagy örömünkre a Daalarna örök múzsája, Tombor Nelli idén is végig a Daalarna csapatát erősítette, hogy a buyereknek leginkább tetsző ruhákat élőben is bemutassa. Most a vele készült villáminterjúnkat olvashatjátok és megmutatunk néhány gyönyörű fotót is, amelyeket Jaksa Tímea készített az ott töltött idő alatt. 

New York Nellivel, Fotók: Jaksa Tímea

Milyen élményeid vannak az idei New York Bridal Weekről?

Teljesen be voltunk táblázva a kiállítás idejére, folyamatosan próbálnom kellett a ruhákat, így az időnk jelentős részét a próbafülkében töltöttük Anitával. A negyedik napon arról beszéltünk, hogy ha írunk egy cikket a mostani kiállításról, az lesz a címe: Négy nap egy négyzetméteren.

Azt kell mondjam, hogy a kemény fizikai megterhelés ellenére ezt a kiállítást élveztem a legjobban: Anitával még szorosabb lett a kapcsolatunk és a márkának óriási sikere volt. Ami pedig a kollekciót illeti…bajban lennék, ha most kellene esküvői ruhát választanom.

 

Az OCEAN kollekció mely fazonjai a személyes kedvenceid?

Az alábbi három ruha volt a kedvencem idén:

 

Mivel telnek a napjaid New Yorkban? Mi az, ami mostanában foglalkoztat?

Egyelőre várok a munkavállalási engedélyemre, ezért csak a saját projektjeimen dolgozhatok itthonról, emellett pedig próbálok magamra vállalni a rengeteg feladatból, amivel a Férjem próbál megbirkózni. A napokban hazarepülök egy számomra nagyon kedves felkérésre, és közben lakáshirdetéseket bújok, mert egy hónap múlva elköltözünk.

Ha már New York, ajánlanál a Secret Stories olvasóinak néhány szuper helyet, legyen az étterem, kiállítás vagy más élmény?

A Zsidó Múzeumban a csodás Modigliani kiállítást, a Metropolitan Operában a Pillangókisasszonyt és november végétől a Rockefeller Centernél lévő karácsonyfát érdemes megnézni. Az Arcade pékség laminált baguette-je és a Cocoron vegán mera mera soba-ja pedig kihagyhatatlan!

 

New York Nellivel, Fotók: Jaksa Tímea

A Daalarna legújabb, 2018-as esküvői kollekciója, az OCEAN már próbálható a Daalarna budapesti showroomjában. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért.